Fotó stúdiója közepén látta vendégül a sztárokat!

Hal a tortán: Nánási Pali a fiúknak kedvezett- sztriptíz táncos hívott!

Csütörtök este Nánási Pali látta vendégül Ágnest, Vámos Vikit, Klapka Györgyöt és Maksa Zoltánt a Hal a tortán c. műsorban. A menü csapatmunka eredménye, ami a lányoknál nem arat osztatlan sikert, hiszen a főétel nyúl.

Nánási Palinál táncosnő vonaglott! képgaléria

2009.02.26 14:30ma.hu

A program is inkább a férfi vendégeknek kedvezett, hiszen a fotós táncos lányt hívott a vacsora mellé. Nánási Pali hol máshol, fotó stúdiója közepén látta vendégül a Hal a tortán e heti szakácsait. 

- "Úgy gondoltam, ez a helyszín jellemez engem igazán. Már sokszor szerveztünk ide 'céges' bulit, igaz, akkor 30-40 ember gyűlt össze, úgyhogy jobban betöltöttük a teret." - mondta Nánási Pali. 

- "A többieket talán meglepte a helyszín, de igyekeztem hangulatossá tenni a környezetet." - tette hozzá a fotós, akinek kamerája előtt 'nyuszi lányok' és hírességek tucatjai fordultak meg.

A fotós azt is elárulta, egyáltalán nem tud főzni, így munkatársait kérte meg, segítsenek neki. 

- "Egyáltalán nem vagyok jó szakács, szinte semmit nem tudok elkészíteni. Ezért gondoltam, hogy megkérem az én kis csapatomat, a főzésben is segítsenek. Az ételek kiválasztásában kicsit próbáltunk a megszokott dolgoktól elrugaszkodni, így nyulat készítettünk, ami a lányoknak nem nagyon tetszett." - mesélte Nánási Pali, aki egyik fogásának az Ördög golyó nevet adta, mondván, kedves neki ez a név. 

A fotós a programban is inkább Klapka Györgynek és Maksa Zoltánnak kedvezett. 

- "Kicsit tartottam a sztriptíz tánctól, de úgy oldottam meg az ültetésnél, hogy a lányok távolabb legyenek, hátha akkor jobban fogadják a dolgot. Kiderült, alaptalan volt a félelmem, mert elég jól reagáltak rá." - tette hozzá a fotós.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.