A gyönyörű modell jelmezbált rendezett!

Hal a tortán: Vámosi Vikinek a fánk volt a legnagyobb kihívás!

A Hal a tortán második estéjén a gyönyörű modell, Vámosi Viki látta vendégül a csapatot. A vörös szépség a farsangi szezonra való tekintettel jelmezbált rendezett.

Vicces jelmezekben jelentek meg a sztárok! képgaléria

2009.02.24 14:00ma.hu

A vicces öltözékek egy ideig elvonták a figyelmet az ételről, amit Viki barátai receptjei alapján készített el. Maksa Zoltán után a hét második vendéglátója Vámosi Viki volt. 

- "Szoktam főzni, igaz, a nagy vendéglátás nem jellemző rám. Nem a jól bevált receptjeim alapján állítottam össze a menüt, a barátaimmal közösen találtuk ki a fogásokat. Így nagyon koncentráltam, hogy minden tökéletesen sikerüljön." - vallotta be a modell. 

- "A fánkkal gyűlt meg leginkább a bajom. Majdnem feladtam, de aztán egy kis 'varázspor' segítségével sikerült azt is elkészíteni." - titokzatoskodott Viki.

A farsang jegyében Ágnes és Maksa Zoltán a Star Wars-t varázsolta a vacsoraasztalhoz, de a legnagyobb sikert Klapka György Medveczky Ilona jelmeze aratta. 

- "Nagyon jól sikerült a beöltözés, jó ötletnek bizonyult ez a kis farsangi hangulat." - vélekedett a házigazda, aki gésának öltözött be. 

- "A társaság Maksa Zoltánnak köszönhetően már első este nagyon jól összerázódott, így nálam sem volt gond. Jó hangulatú este volt." - tette hozzá Vámosi Viki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.