A sztár sokat gondolkodott és sírt!

Ördög Nóra: Nem én tettem tönkre Nánási házasságát

Visszavonhatatlanul meghozta döntését házasságával kapcsolatban Ördög Nóra: elválik, mindössze négy hónappal az esküvője után. Sokat vívódott azonban, míg elhatározásra jutott.

Ördög Nóri szexis nyuszis képei! képgaléria

2009.01.09 07:25ma.hu

Válás követi a nyári, világraszóló lagzit - Így döntött Ördög Nóra. A jegygyűrűjét hetek óta nem viseli, de elteszi emlékbe. Szerinte egy hétéves kapcsolatot nem lehet csak úgy kitörölni. Nem tagadja: voltak intő jelek, de nem akart róluk tudomást venni. Talán az esküvőt is butaság volt megtartani. De ő annyira akarta az egészet: Kristóf volt az első igazi szerelme.

A képernyőn mosolygós sztár sokat vívódott és sírt, most munkaterápiával igyekszik összeszedni magát. Úgy érzi, férjét nincs oka hibáztatni, és minden esetleges vád alól felmenti. Nóra szerint lehet, sokan gonosznak tartják most őt, aki tönkretett egy boldog házasságot, de véleménye szerint ha egy harmadik fél beleronthat egy életszövetségbe, az már amúgy is romokban hevert - utalt a fotós Nánási Pállal való románcára - adta hírül a Napi Ász.

A karácsonyi ünnepek előtt bombaként robbant a hír: Ördög Nóra négy hónap házasság után beleszeretett a Playboy magazin szintén még nős fotósába, aki a lap számára készített róla fotósorozatot.

Az akkor nagy megdöbbenést okozó hír háttere azonban még nem volt világos. Nemrég kiderült: Nóra románcát nem egy probléma előzte meg a házasságában.

A páros több alkalommal szakított, mielőtt oltár elé állt - Hét éve éltek együtt, amikor megtartották az esküvőt, ám a hírek szerint a dolog előtt a barátaik is értetlenül álltak. Hiszen sokan tudták, hogy Nórát többször is megcsalta a párja.

A műsorvezető általában szakított, de utána visszatáncolt. Nóra egyik RTL Klubos kollégája a minap elárulta egy magazinnak: nyílt titok volt a férj félrelépése a csatornánál is.

Állítólag legutóbb, a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán bonyolódott kalandba a sztár férje, Kristóf. A dologról azonban egy munkatárs értesítette Ördög Nórát.

Ez már a korábban még bizakodó műsorvezetőnek is sok volt. Mire a párja hazaérkezett, a műsorvezető már eldöntötte: külön szeretné folytatni tőle az életét.

A nyuszis magazin fotósával kibontakozó románca segített neki kilépni a már ingatag lábakon álló kapcsolatból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.