Nyree otthon szépül, drága holmik nélkül

Szexi fotók - Aszpirin és mézes maszk: az amcsi modell tuti tippje!

Nyree Hansen neve talán annyira nem ismerős itthon, reklámjai annál inkább: a Levi's-t és a Ferrarit is népszerűsítette, most pedig elárulja, mi szépségének a titka.

Szexi képekben a csinos modell, Nyree Hansen! képgaléria

2010.09.06 11:29ma.hu - Fotó: 2ba.eu

A New York-i szépség fiatal kora ellenére a világ minden táján dolgozott már. Feltűnt a Levi's, a Coors Light, a Ferrari reklámjában, a Cosmopolitan és a Bazaar rendszeres szereplője.

Nyree Hansen-nek állandóan a topon kell lennie, ezért nem mindegy, mivel ápolja a haját és hogyan gondoskodik arról, hogy éjszaka is rendben legyen, és ne reggel, fotózás előtt kelljen kapkodnia.

Krémet vastagon!


A csinos modell nehéz, vastag krémet ken rá éjszakánként, kedveli az Estee Lauder termékét, de bármelyik másik is kiváló a célra. A hajvégeket nagyon jól ápolja és hidratálja, és ugyanolyan a hatása, mint más, drága hajápoló szereknek.

Csodatévő aszpirin

Hogy a munkájában őt hátráltató tényezőket kiküszöbölje, Nyree a gyulladások és különféle, dagadással járó problémák ellen az aszpirint veti be. Hiszen nem állhat kamera elé gyulladt, kipirosodott bőrrel! Az aszpirint összetöri és vízben feloldja. Kiütések, mitesszerek, pattanások ellen kiváló - mondja.

Az aszpirin ugyanis acetilszalicilsavat tartalmaz, melyet manapság a pattanás-elleni kozmetikai szerekben is megtalálunk. A hibátlan arcbőrért Nyree hetente egyszer aszpirinből és mézből készít magának arcpakolást.

Nemcsak hatásos, de az elkészítése is igen egyszerű: egy tányérra teszi az aszpirint (vigyázat, Advil, Aleve, Tylenol és Panadol nem jó!), összetöri villával, és kis kanál víz hozzáadásával krémszerűséget csinál belőle.

Egy nagy kanál mézet tesz hozzá, és kézzel összekeveri. Ezután már csak fel kell kenni az arcra, és negyed órát állni hagyni rajta. Érezni fogja a hatást!

Mi a ragyogó arcbőr titka?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.