Szétplasztikázták Audrina Patridge-t

Képek: Nehezen lehetnének csúnyábbak a szép modell mellei!

Hiába az egyik legcsinosabb celeb, keblei nem mondhatóak éppen mutatósnak - Audrina Patridge plasztikai műtétje óta olyan, mintha két vekni kenyeret lógatna a melltartójában.

Csúnyán mutatnak Audrina Patridge szétplasztikázott mellei! képgaléria

2010.08.13 11:29ma.hu

Nem ő az első, és minden bizonnyal nem is az utolsó, aki pórul járt a sebészkés alatt - Audrina Patridge idomulni szeretett volna a sztárvilág műkeblű hölgyeihez, miután a Hills című valóságshow-val már megismertette a nevét.

Az egyébként szemrevaló fiatal modell azonban nem lett sokkal szebb a plasztikázott mellektől - sőt!

Azok úgy festenek a melltartójában, mintha nem is igazán oda tartoznának, és a szilikonok miatt külön életet élnek. Audrina keblei hepe-hupásak, és ez sajnos bikiniben igen látványos.

A kebelkirálynő Pamela Anderson-t is hasonló "adottságai" miatt gúnyolták...

A csinos sztár kedvesével strandolt Bora-Bora partjainál, ahol egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia nemcsak a szerelmes turbékolást, de Audrina meglehetősen csúnyán mutató "ütközőit" is.

Sajnos teljesen mindegy, milyen szexis és színes fürdőruhába bújtatta őket...

Kissé alulöltözött Audrina Patridge!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.