Az a lány bikiniben sem semmi...

Vadító fotók - Őrülten szexi az alulöltözött Audrina Patridge!

Tengerparton pózolt az egyik férfimagazin kedvéért a barna szépség - Audrina rendesen domborított a szexi fürdőruhás képeken, sőt, egy pár perc erejéig a melltartóját is ledobta...

Nézze meg Audrina Patridge szuperszexi fotóit! képgaléria

2010.03.02 19:30ma.hu

Négy évvel ezelőtt a The Hills valóságshow-ban tűnt fel Heidi Montag és Lauren Conrad oldalán, ma pedig egyik legismertebb amerikai televíziós személyiség és színésznő Audrina Patridge.

A 24 éves kaliforniai szépség szerencsét próbálni ment Los Angeles-be, ahol recepciósként helyezkedzett el a Quixote Studios-nál.

Amikor a The Hills show-t elindították, Audrina jó barátja lett a két főszereplő lánynak. Így került kapcsolatba a produkcióval.

Később már a saját show-ját mutatták be az MTV-n, melynek Mark Burnett volt a producere.

A csinos sztár az Into the Blue 2: The Reef című produkcióban is szerepelt, majd a Mad TV és a Do Not Disturb tévésorozatok sztárja lett.

A Sorority Row és az idén készült Young Americans című produkcióban is szerepet osztottak rá.

Adrina Patridge modellként sem utolsó - mint ahogyan azt most az FHM magazin szexis fotósorozatán is bebizonyítja.

Betörő fosztotta ki Audrina otthonát is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.