Izzasztó fotókat vállalt a modell

Megdöbbentő: Őrjítően szexi képekben a négygyermekes Heidi Klum!

Elképesztő fotók jelentek meg a négygyermekes szupermodellről - Heidi Klum provokatívan pózolt az egyik magazinnak, méghozzá szinte teljesen meztelenül!

Heidi Klum őrjítően szexi fotókon! képgaléria

2010.02.11 12:30ma.hu

A csinos, keresett modell három gyermek után is irigylésreméltó alakkal rendelkezett - Októberben azonban megszületett a negyedik baba, Lou Samuel.

Heidi Klum és párja, Seal nem szeretne több gyermeket - a szupermodell pedig páratlan gyorsasággal visszanyerte csodás alakját!

Néhány héttel ezelőtt már megmutatta magát pikáns fotókon - a mostani azonban talán eddig a legizgalmasabb képsorozat róla!

Heidi a DT magazine hasábjain pózol, rövid kis trikóban, idomait alig takarja valami - egy nadrágtartón kívül - formás fenekét pedig premier plánban a nagyérdemű elé tárja.

A 37 éves Heidi még egy kislányt szeretett volna, mivel Seal-lel való házasságából két fia van.

Leni,
az idősebb lány a sztár korábbi kapcsolatából született, Flavio Briatore-tól.

Heidi Klum kismamaruhákat tervezett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.