Audrina Patridge szexis a Maxim képein!

Forró képek- Epertortával keni össze magát a sorozat sztárja

A valóságshow-szerű "The Hills" az MTV egyik legkedveltebb műsora. Ennek egyik főszereplője volt Audrina Patridge, aki nemrég bejelentette, hogy megunta a harmadhegedűs szerepét Heidi Montag és Lauren Conrad mögött, ezért saját műsorba kezd.

Dögös és szexis! Audrina Patridge a Maxim képein! képgaléria

2009.09.11 18:05mellesleg
Audrina belefeledkezett a tejszínes epertorta habzsolásába!

A „The Audrina Show” 2010 elején indul, és természetesen a most 24 éves celebről szól.

A rajongói örülhetnek a főszerepnek, akik pedig nem nézik a valóságshowkat, azok a szexi képeknek, amik Audrina karrierjét szegélyezik a férfimagazinokban!

Audrina Patridge különben recepciósként dolgozott a Quixote stúdiónál, majd 2006-tól az Epic Recordsnál, van egy nővére Casey, szüleit példaképnek tekinti. 2006-ban szerepelt az Over It-"Sirens on the 101" című klipjében.

2007-ben költözött Los Angelesbe, egy épületkomplexumba Lauren Conrad és Heidi Montag barátnője ként.

A "The Hills" valóságshowban együtt szerepeltek. 2007 januárjában a Hollywood Covered magazin jelölte a "Hollywood Prom Queen"címre.

Patridge arra törekszik, hogy egy sikeres modell és színésznő legyen, miközben továbbra is a valóságshowban szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.