Tera Bond feltálalja saját magát

Pikáns videó: Pucér mellekkel hirdeti sörözőjét a magyar pornósztár

Tera Bond pornós-focis sörözőt nyitott! - A pornósztár felajánlja saját magát és barátnőit - egyelőre csak nézegetni, de a képekről is jól látható, hogy akár félmeztelenül is.

2009.09.09 13:05juj.hu

Tera Bond áll a pult mögé pornós-focis sörözőjében.

A pornósztár felajánlja saját magát és barátnőit - egyelőre csak nézegetni, de a képekről is jól látható, hogy akár félmeztelenül is.

Azokat várják tehát, akiket érdekel egy sok televíziós, focis, debreceni szurkolókat gyűjtő söröző, ahol a pult mögött pornósztárok láthatók.

A juj.hu ott járt a bevezető kampány első fotózásán, ahol Anita mellett megismerhették Erikát is, szintén félmeztelenül. Sőt, ahogy azt a videó bizonyítja, az akció nem is csak a szemnek szólt!

Michelle Wild kikotyogja a sztárok szextörténeteit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.