"Itt ez a divat, fikázzuk, oltjuk a másikat"

Volt pornós párja imádkozik Müller Attiláért

Alexanrda Diamond és Müller Attila már évek óta egy pár - Sokan támadták őket, mivel Szandra erotikus modellként kereste korábban a kenyerét. Most a legégetőbb kérdés talán Attila új hóbortja, ami igen veszélyesnek tűnik.

2009.07.29 12:15Tabu tv

Sokan támadták a párt, mivel Müller Attila kedvese, Alexandra Diamond erotikus modellként kereste korábban a kenyerét.

Ezeken a dolgokon már azonban már túljutott a pár, jelenleg a legégetőbb kérdés talán Attila új hóbortja, ami igen veszélyesnek tűnik.

Müller Attila mostanában több extrém sportot is elkezdett űzni, aminek a párja talán nem annyira örül.

"Rengeteget imádkozok érte, de mindenesetre úgy vagyok vele, hogy rossz pénz nem vész el. Volt egy idő, amikor nagyon aggódtam érte, de meg lehet szokni a dolgot" - meséli a Tabu Tv-nek Alexandra Diamond, a Cool Tv fenegyerekének kedvese.

Attila szerint egyébként saját édesanya segített Alexának a félelmei leküzdésében.

"A kedvesem megismerte az édesanyámat, aki megnyugtatta őt, sőt tanáccsal is szolgált. Inkább hagyni kell engem, hogy csinálhassam a dolgaimat, így hátha megúszom" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Müller Attila, aki idén rendhagyó módon párjával megy majd nyaralni Horvátországba.

Szandi és Attila kapcsolatát egyébként még a mai napig is sok támadás éri, de már jól tűrik a sérelmeket.

"Úgy gondolom, hogy nem kell foglalkozni a rosszakarókkal, de a párom sokkal érzékenyebb erre, bizonyos múltbéli sérelmeket még a mai napig felhoz. Magyarországon ez a divat, hogy a másikat oltjuk, fikázzuk, ha próbál valamit elérni, de nem kell ezzel törődni szerintem. Persze ugyanakkor megvan az a réteg is, aki kifejezetten örül nekünk, és van olyan is, akinek tök mindegy" - meséli Müller Attila a Tabu Tv-nek.

Müller Attila addig csinálja, míg van lába!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.