A bombázók is tele vannak komplexusokkal

Müller Attila miatt kínozza magát Alexa Diamond!

Ki hinné, hogy a bombázók is tele vannak komplexusokkal? Pedig igenis a legdögösebb bombázóknak is vannak félelmei! Alexa Diamond például órákig kínozta magát a Testnevelési Egyetemen, mert jön a nyár.

2009.03.08 09:18ma.hu

Alexa Diamond, akit mostanában felnőtt filmekben nem, de az osztóasztalnál annál sűrűbben lehet látni, megosztotta velünk legnagyobb félelmeit. Az erotikus modellből lett krupié elmondta, újra eltalálta Ámor nyila, de most már jobban vigyáz kapcsolatára, mint egykor. – Attila számomra a legfontosabb, mindent megteszek, hogy megfeleljek neki! Eddig háttérben maradt a sport, de most a nyár közeledtével szakemberhez fordultam, hogy lefaragjak a kilóimból.

A szőke démon rendszeresen jár sportolni, és olyannyira elhívatottá vált, hogy Czanik Balázs ingyenes „Mozdulj Rá” programjába is szívesen részt vett! – Nagyon örültem, mikor Alexa elfogadta a meghívásomat a TF-re, bár a program mindenkinek ingyenes, jó érzés ha ismert emberek is lelátogatnak! osztotta meg velünk a Capoera aerobik magyar nagykövete! Diamond kisasszony egyébként nagyon visszafogott volt a fotósokat, akik még az öltözőjébe is bepofátlankodtak, szigorúan kizavarta!- Attilának megígértem nem vetkőzöm többet, és ehhez komolyan tartom magam! Különben is Czanik Balázs annyira megkínzott, így ne fotózzon senki!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.