Megfagyott a levegő mikor a két sztár kiállt...

Balhé! Müller Attila neki esett Czanik Balázsnak!

Megfagyott a levegő a Testnevelési Egyetemen, amikor Müller Attila egyszer csak neki esett Czanik Balázsnak! Az akció filmbe illő jeleneteket nem egy színész akadémián sajátította el a neves műsorvezető, hanem hazánk egy Capoera iskolájában.

2009.05.08 14:25ma.hu

Kedd este barátként érkezett, de ellenfélként távozott Müller Attlia, aki a szervezők kérését teljesítette, amikor elment Czanik Balázs ingyenes aerobik órájára.

- " Nagyon örültem, hogy Balázs meghívott, mert én is képzett capoerás vagyok, akár csak ő! Amikor mellém lépett, hogy aerobikozzunk gondoltam, most én izzasztom meg, és kihívtam egy kis küzdelemre!" - mesélte a Cool tv sztárja. 

A harc a vártnál kicsit komolyabbra sikeredett. Az izraeli kiképzőtábort nem rég megjárt tévés véletlenül sem kímélte a fitnes gurut.
 
- " Ma ez volt az 5. órám, amit tartottam, így nem sok esélyem volt Attila ellen! Épp, hogy el tudtam ugrani az ütései elől! De biztos vagyok benne, hogy máskor pépé vertem volna." - Szabadkozott Balázs!

Kíváncsiak voltunk vajon Müller Attila vállalna-e újabb küzdelmet. 

- "Ha Balázsnak ekkora szája van, akkor álljon ki ellenem egy valódi küzdelemre!" - dobta fel a labdát Attila. 

A szervezőknek tehát újabb feladata lett, előkészíteni egy talán nem életre halál harcot Czanik Balázs és Müller Attila között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.