Nem bírná feladni, de tudja: sérülhet!

Müller Attila: Addig csinálom, míg van lábam

Sok hazai híresség hódol a motorozás szenvedélyének - Közéjük tartozik Müller Attila is. A műsorvezetőt az sem zavarja, ha beszerez közben egy-két sérülést.

2009.05.01 08:30rtlbulvar.hu

Sok hazai híresség hódol a motorozás szenvedélyének. A Reggeli sorozatában két kerékre pattannak és nekiindulnak Budapestnek.

Egy motoros oktató árnyékként követi őket és véleményezi a vezetési stílusukat. Ezúttal Müller Attila került sorra.

- Jól motorozik, bár szerintem kicsit túl dinamikus - árulta el Szabó Attila. - Elég aktív motoros, jeleztem is neki, hogy inkább versenyezzen, ne a hétköznapokon menjen gyorsan! Az a lendület egyébként, ami az utcán veszélyes, az a versenypályán még nem számít soknak.

- A motorozás számomra örök szerelem. Már kiskoromban gyűjtögettem a plakátokat. Tudtam, egyszer motoroznom kell -
mondta Müller Attila.

- Kisebb ficamokat, horzsolásokat már beszereztem - árulta el. - Azóta több ruhát veszek magamra.

A Cool Tv műsorvezetője elárulta, a versenyzésről már lecsúszott - azért megy gyorsan, mert a lassú motorozást unalmasnak találja!

Úgy véli, a motorozás szabadság és a hobbija egy szerelem. Amíg tud járni-kelni, addig motorozik. Járművét egyébként az ismert kutyás filmből Hutch-nak nevezte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.