A szexfilmek nem kerülnek szóba...

Müller Attila nem nézte a kedvesét pornóban

Müller Attila és Alexandra Diamond egy ideje ismét egy párt alkotnak - A műsorvezetőt nem érdekli kedvese pornós múltja, csak az, hogy ismét boldogok.

2009.03.24 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Müller Attila és Alexandra Diamond egy ideje ismét egy párt alkotnak. A szerelmesek először 2007 novemberében találkoztak, a Cool TV stúdiójában, és azonnal szimpatikusak lettek egymásnak.

Ahogy Attila fogalmaz, rögtön kiderült a lelki egyezés, és bár akadtak vitáik, remekül megvoltak egymással. Végül nyár végén mégis szakítottak.

- Én nem vágytam komoly kapcsolatra, nem akartam ezt az egészet túlbonyolítani – mesélte Attila az RTL Bulvárnak. – Jól éreztük magunkat együtt, de próbáltam egy határt tartani, ebben őrlődtünk. Végül úgy döntöttünk, adunk egy kis időt magunknak, és elváltak útjaink.

A fiatalok december 26-án, egy karácsonyi bulin békültek ki, azóta ismét együtt járnak, habár továbbra sem költöztek össze.

- Egy hullámhosszon vagyunk, Szandi ugyanolyan őrült, öntörvényű és szétszórt, mint én. A motorra nagy bánatomra nem ül fel mögém, de síelni már voltunk együtt. És bár korábban előfordult, hogy egyszerre két vasat tartottam a tűzben, most csak ő van nekem. Ugyanis, ha komolyan járok valakivel, akkor hűséges vagyok.. Nem költöztünk össze, így mindkettőnknek megvan a privát szféránk. Úgy gondolom, nem is lenne jó, ha minden percünket együtt töltenénk.

Az, hogy Alexandrát sokan felnőtt filmekből ismerik, nem zavarja Attilát.

- Ez egyszerűen nem kerül szóba közöttünk, és nem is láttam egyetlen filmjét sem. Nem zavar a múltja, aki pedig erre megjegyzést tesz, az nem érdekel. A családomban sem volt ebből probléma, mert amikor megismerték, látták, hogy egy kedves, aranyos lány, és remekül összeillünk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.