Kovi hiába várta...

Kifizetik végül a pornó-producer kárát?

Kifizetik végül a pornó-producer kárát? Az egyik fapados légitársasággal utazott Rómába a magyar pornókirály, Kovi azonban hiába várta a római repülőtéren a bőröndjét, az nyomtalanul eltűnt.

2009.09.01 17:15ma.hu

- "Természetesen azonnal reklamáltam, kitöltöttem a szükséges okmányokat, majd a hazaérkezésem után vártam, hogy rendeződjön az ügyem és kifizessék a káromat" - mondta még mindig feldúltan a producer a Napi Ásznak.

- "A légitársaság ki is utalt számomra 98 ezer forintot, de mivel a kárigényem ennek a duplája volt, ezzel nem elégedtem meg. Szerencsére kötöttem biztosítást, de a biztosító azt kérte tőlem, hogy a légitársaság felé beadott kárigényem egy példányát a társaság igazolásával együtt nyújtsam be hozzájuk.

Nos, erre képtelen vagyok, ugyanis eddig semmilyen választ nem kaptam tőlük, pedig e-mailen próbáltam beszerezni a szükséges iratot"
- tette hozzá Kovi.

A népszerű pornó-producer elmondta: azóta is hiába várja a választ, nincs visszajelzés. A biztosító pedig nem fizeti ki a különbséget az igazolás nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.