Lóránt Kriszta erotikus művekben?

Képek - Meglepő! Pornófilmben kezdte pályáját a Barátok közt sztárja

A német pornóipar remekeiben is "szerepelt" pályája kezdetén Lóránt Kriszta - A magyar színésznő a hangját kölcsönözte a színészeknek, de ezt ma sem szégyelli.

Képekben a csinos színésznő, Lóránt Kriszta! képgaléria

2009.07.20 07:15ma.hu

Germán lányokat szinkronizált pályája kezdetén a Barátok Közt Orsolyája, Lóránt Kriszta német erotikus filmekben - Esete nem egyedi, a pornófilmrendező Kovi számos színészre emlékszik, aki hasonló produkciók szinkronizálásával kereste kenyerét annak idején.

Nem emlékszik mindenkire, de arra igen, hogy sokan voltak és nem hinné, hogy ez kellemetlen lehet bárki számára - de neveket nem mondana.

Lóránt Kriszta nem tagadja, hogy erotikus filmek szereplőinek kölcsönözte a hangját. Elárulta: sokszor sajnálta a produkció szereplőit, hiszen szinkronizálni sem volt egyszerű a keményebb jelenetet, eljátszani nekik meg főleg nem. A színésznő hozzátette: szinkronizált horror- és akciófilmeket is. Természetesen azóta játszott színpadi szerepei emlékezetesebbek számára ezeknél.

Némedi Mari színésznő szintén adta hangját erotikus filmekhez. Szerinte nincs ebben semmi különös, de van különbség, például igen gyakran röhögésbe fulladtak a felvételek - adta hírül a Napi Ász.

A Barátok közt sztárja különleges egyveleg: multikulturális, többnyelvű családban nevelkedett, édesanyja ukrán származású, aki a színésznő külkereskedő apjával Kijevben ismerkedett össze.

A szülők munkája miatt Lóránt Kriszta tizenkét éves koráig Oroszországban élt.

Nem csoda, hogy tökéletesen megtanult oroszul és angolul. Az mindig bántotta, hogy az ukránnal viszont nem boldogult - de egynyelvűként el sem tudná magát képzelni.

A Barátok közt csinos Orsolyája mostanában egyre többet gondol a gyermekvállalásra - hogy jelenleg van-e párja, arról nem beszél. Fél éve ért véget egy komoly párkapcsolata.

A színésznő azonban a közelmúltban elárulta: akkor sem esik kétségbe, ha nem születhet saját gyermeke.

Szívesen adoptálna, és nincsenek elvárásai sem a csemetét illetően. Lehet magyar, roma, vietnámi vagy akármilyen származású.

Lóránt Kriszta saját, keresztény kultúrköre értékeit tudja a gyermeknek továbbadni, de mindenképpen megismertetné a kicsivel a saját kultúráját, országát is, ahonnan származik.

Civilben nem foglalkozik egymással a Barátok közt házaspárja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.