A Barátok közt sztárja nem akar lemondani!

Csomor Csilla magányos! Szakított, mert babát akar!

Csomor Csilla, a Barátok közt 43 éves sztárja mostanában magányosabb, mint valaha. A színésznő szinte mindenhol egyedül jelenik meg, mert nemrég szakított párjával, a nála 20 évvel idősebb M. Józseffel.

2009.06.08 12:00ma.hu
Csilla és egykori párja, József!

Csomor Csilla és József között állítólag egészen addig minden redben volt, amíg ki nem derül: József nem akar már gyereket vállalni. Csilla pedig úgy érzi, neki még szülnie kell.

A Barátok közt sorozat Berényi Zsuzsája mélyen hallgat magánéletéről, a Blikk információi szerint azonban párjával egyértelműen a gyerekvállalás miatt szakítottak. A Blikk úgy tudja, a köztük lévő állandó konfliktus, hogy a férfi már nem akart gyereket, megmérgezte kapcsolatukat.

És bár Csilla nem akar nyilatkozni a magánéletéről, azt nem tagadta, hogy szakítottak Csilla úgy véli, jelenleg nem szeretne egy szerelemért ekkora áldozatot hozni, hogy lemondjon az anyaságról…

Csomor Csilla különben három esztendeje már a golfozás szerelmese…A színésznő olyannyira belejött a sportba, hogy mára szakavatott játékos, és az ismert személyiségek számára rendezett I. Magyar Sztár Golf Bajnokságon ő ütötte legjobban a labdát. A kétnapos versenyen a legjobbnak bizonyult, s ez bizony szép teljesítmény.

Tudjon meg még többet Csomor Csilla magánéletéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.