A Barátok közt sztárja rátalált élete párjára

Kardos Eszter fiatal anyuka szeretne lenni

Eszter szívét egy nála tizenhat évvel idősebb úriember ejtette rabul, kapcsolatukról pedig az utóbbi időben - talán éppen a korkülönbség miatt - rengeteget hallani. A pletykák és az álhírek egyre csak terjednek.

2009.05.03 11:30rtlbulvar.hu

A Barátok közt ifjú sztárja elmondta, sajnálja, hogy párkapcsolatát sokat boncolgatják, de ez semmin sem változtat: szerelmes, ráadásul számára egyáltalán nem jelent problémát a tizenhat évnyi korbeli eltérés

- Ez egy érdekes dolog! Szerintem nincs ezzel semmi baj, csupán azért tűnik soknak, mert én még csak tizenhét vagyok. Az évek múlásával egyre kevésbé szúr majd szemet. Különben is fel van fújva ez az életkor dolog. Rengeteg hozzánk hasonló pár van, akadnak egészen extrém esetek is! 

Eszter boldog a párjával és csak az előnyét látja a korkülönbségnek, hiszen szíve választottja - élettapasztalatának köszönhetően - rengeteg helyzetben képes igazán jó támaszt nyújtani, így segít például a tanulásban is. 

Ugyancsak előnynek tartja, hogy élete párja mentes minden gyerekes viselkedéstől. A harmónia tehát tökéletes, a kapcsolatukat pedig az utóbbi időben már a közös autózások is feldobják. 

- Nemrég szereztem meg a jogsit és már autóm is van. Nagy probléma volt eleinte, hogy beleszólt a vezetésbe, de szerencsére ez mára megszűnt, mert megfenyegettem, hogy kiteszem a kocsiból - mesélte viccesen vendégünk. 

A beszélgetés végén Esztert a kapcsolatukat érintő talán leglényegesebb témáról is kifaggattuk. Arra voltunk kíváncsiak, ha ennyire biztos talpakon áll a szerelmük, vajon várható-e mostanában csecsemő? A színésznő elmondta, úgy tervezi, hogy fiatal anyuka lesz, de ennek ellenére - bár már érintették kedvesével a témát - néhány évig még biztosan nem kerül sor családalapításra és gyermekáldásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.