Derzsi Anita csap mögé teszi a mellét!

Már nemcsak játszik a kolbásszal az ismert pornósztár...

Derzsi Anita pornószínésznő, korábban szívesen mesélt szüzessége elveszítéséről vagy az anális szexről - Ezután, mint mondja, a melle inkább a csap mögött lesz látható....

2009.09.02 07:50juj.hu

Derzsi Anita pub-ot nyitott. A csinos lány pornószínésznő, korábban szívesen mesélt szüzessége elveszítéséről vagy az anális szexről.

Ezután, mint mondja, a melle inkább a csap mögött lesz látható. Stílust váltott. Ugyan a táncos dolgok is folynak még, ahogy fogalmazott, de most egy barátnőjével együtt pub üzemeltetésébe kezdett - tudta meg a juj.hu.

Szurkolnak természetesen a Debrecennek - amely Anita számára egyértelmű, hiszen maga is debreceni születésű, ott élt, ott járt iskolába.

A sztár elmesélte, hogy régen ő is játszott női futballcsapatban, s talán ezért nyit olyan kocsmát, ahol ő és még két hostesslány kísérgeti a vendégeket, akik focit néznek a tévén és sört isznak közben.

Hozzátette: akár még a szakmabéli barátnői is beugorhatnak!

Végül egy vicc is elhangzott: Anita eddig csak játszott a kolbásszal, mostantól étkezésre is eladja azokat...

Hatvankilences figurát is nyomtak a lányok - nézze meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.