Egymást nyalja a két hasonmás!

Képek 18 éven felülieknek - Huhh! Lindsay Lohan és Sam leszbipornóban?!

Meghökkentő képek jelentek meg az interneten, melyeket a csinos, ám bevallottan leszbikus kalandokat is kedvelő színésznő nevével hirdetnek, pontosabban, mint Lindsay Lohan és exe, Samantha Ronson pornójeleneteit...

Képek 18 éven felülieknek - Lindsay és Samantha hasonmása leszbipornóban! képgaléria

2009.07.16 10:45ma.hu

Lindsay Lohan, akármilyen magamutogató is, azért még nem érezte szükségét, hogy a világhálóra tegye pucér huncutkodásaikat (mostmár csak ex) barátnőjével, a leszbikus Samantha Ronson-nal....

Megtette azonban ezt helyette két ifjú hölgy, akik külsőre emlékeztetnek Lindsay-re és Sam-re, sőt, a megfelelő frizurákkal szinte a megtévesztésig hasonlítanak rájuk!

Az igazi Lindsay és Samantha

Nos, kiderült, hogy a cserfes színésznőt játszó Scarlett Fay és a Samanthát alakító Nicole Ray egyáltalán nem szégyenlős.

A lányok a Splash News információi szerint a Hustler videófilmje kedvéért estek egymásnak a két híresség bőrébe bújva.

A mű a Hustler Hamis Hollywood-i sztorik nevezetű sorozatának egyik darabja...

Egy biztos, valószínűleg annak idején sokakat izgatott, mit is kezd egymással Lindsay Lohan és leszbikus expárja, a fiús külsejű Samantha Ronson az ágyban.

Nos, most, ha nem is pont őket, de hasonmásaikat megtekinthetjük - nem is akármilyen pozíciókban...

Lindsay puncit villantott - pikáns képek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.