A leszbi sztár ha kell, le is vetkőzik...

Pikáns fotó! Lindsay Lohan végre teljesen pucéran!

Mindent megtesz azért, hogy a középpontban maradhasson Lindsay Lohan ezért egy percig sem habozott, hogy közzétegye-e pucér fotóját az egyik közösségi portálon.

Íme a szóban forgó puncivillantás... képgaléria

2009.06.16 17:00rtlbulvar.hu
Lefotózta magát meztelen felsőtesttel!

A színésznőről épp fotósorozatot készítettek aznap az egyik ruhamárka katalógusába. Öltözés közben gondolt egyet, és lefotózta magát meztelen felsőtesttel, csak a haja takarta a melleit.

A sztárt néhány hete az Elle magazinnak is fotózták, ám az ott használt ékszereknek a fotózás után nyoma veszett. Lindsay-t is kihallgatták az ügyben, de semmit sem tudott a különös esetről.

A botrányhősnőről egyébként azt pletykálják, hogy képtelen elszakadni leszbikus szerelmétől, Samantha Ronsontól, és bár pár hete szakítottak, most újra összejöttek.

A régi-új párocskát nemrég ugyanis megint együtt látták.

Lindsay Lohan és Samantha Ronson tehát hivatalosan is elismerték: ismét egy párt alkotnak. A leszbikus szerelmesek egyéves kapcsolatuk után pár hónappal ezelőtt szakítottak, amibe a színésznő szinte belebetegedett.

Most ismét van oka örömre, hiszen nemcsak újra összejött a DJ-ként dolgozó leszbikus szeretőjével, de már az eljegyzést tervezik - Lindsay Lohan ujján hatalmas gyémántgyűrű csillog és barátainak azt mondta: "Nagyszerű hírem van!".

A párt a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre, miután hazatértek londoni kiruccanásukról - kéz a kézben érkeztek vissza az államokba.

Talán ennek is köszönhető, hogy aki esetleg még nem látta volna Lindsay Lohan vagináját, most az is megnézheti, hiszen a színésznő bugyi nélkül és széttett lábakkal szállt ki egy autóból…

Lindsay-t korábban megalázta Samantha, akivel most újra együtt van...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.