A sztár már szingli és soványabb, mint valaha!

Ijesztő képek! Fizikailag is tönkrement a szerelmi bánatban Lindsay Lohan!

Alig telt el egy kis idő Samantha és Lindsay Lohan szakítása óta, a színésznőn máris látszanak a szakítás fájdalmainak testi jelei...ugyanis a már eddig is sovány sztár, most még vékonyabb, mint valaha!

Lindsay döbbenetesen sovány lett a szakítás óta... képgaléria

2009.04.22 17:35ma.hu
Lindsay így nézett ki 4 évvel ezelőtt!

Lindsay a napokban Los Angeles-ben sétált a Melrose Avenue-n, mikor lencsevégre kapták egy hosszú, fehér ruhában, amiből kilátszottak csontos vállai, karjai és sajnos egyre formátlanabb keblei… 

A 22 éves színésznő rámaian sovány alakja sokakat ledöbbentett, hisz már eddig is veszélyes volt az egészégére nézve testalkata.

A drámai fogyás oka minden bizonnyal a szerelmi bánat lehet, hiszen LiLo néhány hete szakított szerelmével, aki még meg is alázta őt…a sztár szakításukkor teljesen összetört és magába zuhant.
 
A színésznő azt nyilatkozta a US Magazinnak, hogy a szakítás éjszakája volt: élete legszörnyűbb éjszakája. Samantha állítólag testvére buliján ok nélkül alázta meg Lindsay-t, aki ettől teljesen kiborult…

A sztár tökéletes pokolnak nevezte a helyzetét, és arról is beszélt a magazinnak, hogy teljesen egyedül érzi magát. A szakítás éjjelén Sam, Lindsay szerelme, testvére, Charlotte bulijáról egyszerűen kihajította LiLo-t, akit szóhoz sem bírt jutni, életében nem érezte még ennyire rosszul magát, porig alázták.
 
- " Életem legrosszabb éjszakáján vagyok túl, jó embernek tartom magam, nem tudom miért történnek velem ilyen dolgok. Én mindenkivel igyekszem kedves lenni…”- mondta szomorúan Lindsay.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.