LiLo: Pokol az életem!

Brutális! Megalázták Lindsay Lohant!

Szakításukkor teljesen összetört és magába zuhant a leszbikus sztár, Lindsay Lohan. A színésznő azt nyilatkozta a US Magazinnak, hogy a szakítás éjszakája volt: élete legszörnyűbb éjszakája.

Képekben a boldogtalan és magányos Lindsay! képgaléria

2009.04.09 19:50ma.hu

Samantha állítólag testvére buliján ok nélkül alázta meg Lindsay-t, aki ettől teljesen kiborult…

A sztár tökéletes pokolnak nevezte a helyzetét, és arról is beszélt a magazinnak, hogy teljesen egyedül érzi magát… írja a US Magazine.

A 22 éves Lindsay őszintén vallott érzéseiről, és arról, hogy fiatal korára már mennyi mindent megélt az életben , és jelenleg végtelenül magányos. 

A szakítás éjjelén Sam, Lindsay szerelme, testvére, Charlotte bulijáról egyszerűen kihajította LiLo-t, akit szóhoz sem bírt jutni, életében nem érezte még ennyire rosszul magát, porig alázták. 

- " Életem legrosszabb éjszakáján vagyok túl, jó embernek tartom magam, nem tudom miért történnek velem ilyen dolgok. Én mindenkivel igyekszem kedves lenni…”- mondta szomorúan Lindsay. 

- " Nagyon megvisel az egész, a helyzetem beteges és úgy érzem magam, mintha egy rossz hangulatú filmben lennék főszereplő…pedig csak egy szerelmes lány vagyok.” – zárta le mondandóját a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.