A leszbikus sztár bánatában fodrászhoz ment!

Nézze meg! Lindsay bánatában vörösre váltott!

LiLo és Sam szakításáról mindenki mást mond, még maguk az érintettek is. Lindsay szerint ő dobta Samanthát, míg Samantha azt állítja, hogy fordítva történt a dolog...az biztos, hogy Lindsay bánatos, hisz még hajszínét is megváltoztatta: vörösre!

Csábos vörös hajjal...íme a megújult Lindsay Lohan! képgaléria

2009.04.14 19:15rtlbulvar.hu
Régi hajszínével..

Bánat ellen a legjobb gyógyír a fodrász, ezt a lehetőséget Lindsay sem hagyta ki. Rá is fért a megújulás, hiszen nemrég ért véget leszbikus kapcsolata. 

Az énekesnő viselkedése ugyanakkor nem azt mutatja, hogy annyira jól érzi magát a bőrében, mint állítja. Nemrég hajnali háromkor látták egy tetováló szalonban, aztán sushizni a testvérével, pár napja pedig az egyik legmenőbb fodrászüzletben járt. 

Ha annyira egyedül szeretne lenni, akkor miért jár folyton társaságba? Lindsay szőke tincseitől is megvált a szalonban, és dögös vörösre festette a haját. 

A fodrászatba egyébként olyan hírességek járnak, mint Cameron Diaz, Nicole Richie vagy Drew Barrymore, aki Lindsay ottjártakor épp ott ücsörgött az üzletben. 

Lindsay új frizurája igazán csinosra sikeredett, ez pedig felvet egy újabb kérdést. Csak nem Samanthát akarja visszahódítani új, csábos külsejével?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.