Provokál-Kiszivárogtak a rapper dalának részletei!

Képek! Reszkessetek Amy, Britney és Lindsay! Eminem új klipben alázza a sztárokat!

A kíméletlen beszólásairól híres rapper öt év után újabb pofonokat osztogat a hírességeknek. Hamarosan mindenki megbizonyosodhat arról, hogy Eminem az évek során mit sem veszített a humorából, és továbbra is a lehető legjobb érzékkel válogatja ki a dalaiban kigúnyolt sztárokat.

Mindenki megkapja a magáét! Képek Eminem új klipjéből! képgaléria

2009.04.10 19:30rtlbulvar.hu

Legújabb klipjében (We Made You) igazi sztárparádé várható: Amy, Lindsay, Britney és Kim Kardashian mellett Jessica Simpsonhoz, Sarah Palinhoz és Ellen DeGenereshez is lesz néhány keresetlen szava. 

A 36 éves rapper szót ejt többek között Amy és Blake szenvedélyes kapcsolatáról, LiLo és Samantha leszbikus románcáról, Kim Kardashianról pedig nemes egyszerűséggel kijelenti, hogy szerinte nem csaj, hanem pasi.
 
- " Most láttam Eminem új videóját, és nagyon meglepődtem. Nem gondoltam volna, hogy engem is kipécéz magának. De szerintem vicces lett. Nagy rajongója vagyok, és megtiszteltetésnek érzem, hogy engem választott." – írta Kim a blogjában.

Amy-ről sem fest pozitív képet!

A többi híresség egyelőre nem nyilatkozott a klipről, de garantáljuk, hogy az elkövetkezendő hetekben látni fogunk még sértődött celebfejeket, és olvashatunk felháborodott sztárnyilatkozatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.