A rapper ilyen vadember lenne?

Eminem megverette a rajongóját?!

Egy rajongója kártérítést követel Eminemtől - A bántalmazott férfi 25 ezer dollár kártérítést akar legombolni a rapperről, mert az állítólag két évvel ezelőtt megverette.

2008.07.07 16:15rtlbulvar.hu

Miad Jarbou kártérítést követel Eminemtől egy két évvel ezelőtt történt incidens miatt.

A férfi azt állítja, hogy a rapper évekkel ezelőtt fizikailag és lelkileg bántalmazta őt és az egyik haverját.

Miad elmondása szerint azon az estén egy detroiti sztriptízbárban szórakozott a barátjával, és egy idő után szólította őt a szükség a toalettre.

Ott nem várt meglepetésben volt részük, ugyanis Eminem és a testőre is épp akkor tartózkodott a helyiségben.

Miad haverja örömében felkiáltott: Hé, Eminem, mi újság? Mire az énekes testőre leüvöltötte őt: Kussoljál, ember! Egy szót se többet!

Jarbou – látva barátja megaláztatását – próbálta lecsendesíteni a társaságot, ezért így szólt: Ember, a haverom nem akart semmi rosszat. Csak örül annak, hogy látja Eminemet.

Ennek hallatán betelt a pohár Eminem őrénél: többször megütötte Jarbou-t, aki ezért beperelte a sztárt.

A vádirat szerint a sértett fizikai bántalmazás, érzelmi stressz és megalázás vádja miatt szeretné megkurtítani a sztár bankszámláját.

Indoklásában nem győzi hangsúlyozni, hogy milyen sokba került kórházi kezelése, ami miatt hetekre kiesett a munkából is.

A nem anyagi jellegű károkkal együtt az igényelt összeg közel 25 ezer dollárt tesz ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.