Nem kell letöltenie a büntetést

Megússza az amstetteni rém? Ügyvédje pszichiátrián kezeltetné

Megúszhatja a börtönt az amstetteni rém? A lányát huszonnégy évig fogságban tartó és erőszakoló Josef Fritzl ügyvédje, Rudolf Mayer szerint ugyanis védencének nem a börtönben, hanem egy pszichiátrián a helye.

2008.05.05 08:30ma.hu

Josef Fritzl hidegvérrel tervezte szörnyű tetteit: rendszeresen megerőszakolta a lányát, hét gyermeke született a vérfertőzésből. A családját és barátait pedig az orruknál fogva vezette. Az egész világ megdöbbent az osztrák férfi tettein, s máris következik az újabb sokk: Fritzl ügyvédje szerint megúszhatja a börtönt - írja a Blikk. 

A személyes véleményem az, hogy Josef Fritzl pszichikailag beteg, azaz beszámíthatatlan, így nem egy börtönben, hanem egy zárt intézetben, pszichiátrián lenne a helye – nyilatkozta Rudolf Mayer, a bécsi sztárügyvéd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.