Beyoncé férje alul maradt!

Eminem kiütötte Jay-Z-t!

Négy éve nem jelent meg lemeze, mégis ő kapott díjat Beyoncé férjura helyett. Az amerikai Vibe magazin nemrég arra kérte olvasóit, hogy szavazzák meg a földkerekség legjobb ma élő rapperét.

Jay Z szerelmével, a csodás Beyoncéval! képgaléria

2008.10.15 20:00rtlbulvar.hu
Eminemet illette a megtiszeltetés!

Az internetes voksolás eredményének érelmében Eminemet illeti a megtiszteltetés. Ez sokakat meglepett, hiszen a kétségtelenül nagy tapasztalattal rendelkező énekes már jó ideje nem jelentkezett saját albummal. 

Maga az érintett is furcsállta, hogy a végső döntőben a voksok 69 százalékát halászta el a szintén nagy eséllyel induló Jay-Z elől. Kanye West, T.I., Rick Ross és Nas pedig már az előző fordulókban kipotyogtak. 

Hatalmas megtiszteltetés ez nekem – nyilatkozta Eminem

Hozzátette, hogy szerinte nem érdemes különbséget tenni, és egyetlen embert kikiáltani a legjobbnak, de ha már így alakult, akkor örömmel nyugtázza az eredményt. 

Nagyon sokan vannak, akik jók még, ezért igazságtalan ez a rangsorolás. De ha már én lettem a legjobb, hát üsse kő, elfogadom – mondta nevetve a rapper.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.