Sok férfi vigasztalta miután szakított a csajával!

Micsoda? Lindsay Lohan babát vár?

Lindsay Lohan két hónapja szakított leszbikus barátnőjével, Samantha Ronsonnal, és szerelmi bánatában sok férfi ágyában keresett vigaszt. A napokban bejelentette, hogy terhes, azt azonban nem tudja, ki a gyerek apja.

Dögös képeken a félmeztelen Lindsay! képgaléria

2009.05.12 19:15rtlbulvar.hu
Lindsay hasa már gömbölyödik!

Egy közeli ismerőse elmesélte, Lindsay érzelmi válságban van, nem tudja mit tegyen, elvetesse- e, hiszen elég sok az apajelölt. 

- " Az a legszomorúbb, hogy még csak ötlete sincs, ki lehet az apa, hiszen több tucat fiú ágyában fordult meg az elmúlt néhány hónapban." - mesélte egy barátja.
 
Lindsay nemrég döntött úgy, hogy véget vet kapcsolatának Samanthával (bár vannak, akik szerint másképp történt a szétválás), és elmondása szerint nagyon megviselte a szakítás. 

Ezek szerint annyira azért mégsem, hogy megundorodjon a párkereséstől...

Ha megtartja a babát, akkor egy időre le kell majd mondania legújabb terveinek megvalósításáról, miszerint saját erotikus táncshow-val örvendezteti meg a közönséget.
 
Lindsay ugyanis kedvet kapva Mel B „Peepshow” című műsorán nemrég elhatározta, hogy belép a néhány hónapon belül távozó ex playmate, Kelly Monaco helyére.
 
- „Gyakran elfelejtik, hogy Lindsay tripla tehetség - tud játszani, énekelni és táncolni.” – mondta akkor egy forrás a 22 éves botrányhősnőről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.