Nem sikerült elegánsan távoznia, sőt!

Fotók- Ciki! Lindsay hatalmasat esett egy klub előtt!

Lindsay Lohan a minap bulizni ment...és szinte szó szerint kiesett a klubból! A rettentően cikis helyzetet sajnos megörökítette jó néhány fotós, akik természetesen egyből közzé tették a LiLo számára nem túl hízelgő képeket.

Így botlott meg Lindsay...valószínüleg nem volt józan! képgaléria

2009.05.05 19:35ma.hu
Elcsúszott...meg kellett fogni!

A szerelmi bánatban szenvedő színésznőnek nem jött össze az elegáns távozás egy montreali szórakozóhelyről…sőt! 

Sokak szeme láttára Lindsay-t úgy kellett megfogni, hogy legyen baja egy óriási hasra eséstől! Hisz alighogy kitette a lábát a klubból, megbotlott, és már a földön is volt. 

Gyorsan felpattant, majd eltépett kocsijával. Ám hiába a gyorsaság, esését számos paparazzo megörökítette. 

Egy hét hawaii üdülés után Lindsay egy fotózásra érkezett a kanadai városba. A meló után pedig belevetette magát az éjszakába…

Mint arról már korábban írtunk a szupervékony sztár, Lindsay Lohan nemrég Hawaii-n nyaralt és próbálta kiheverni szakításának fájdalmát...

Lindsay a képeken soványabb volt, mint valaha. Bár a színésznő szinte olyan vékony, mint egy ropi azt állítja: úgy érzi, minden hirtelen a helyére került, és igyekszik rendbe tenni a karrierjét is.
 
- „ Nem tudom, mi történt, de minden beugrott a helyére, minden megy és működik, és ez jó érzés. Nem azért kezdtem el ezt a szakmát, hogy a bulvárlapok címlapján legyek, célpont voltam, de nem tartom magam ennyire érdekesnek. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.