Hawaii-n fürdőzött a csontsovány sztár!

Iszonyú! Tényleg anorexiás? Lindsay Lohan ijesztően sovány bikiniben!

Megint Lindsay Lohan csontsoványságától hangos a sajtó, hisz újabb döbbenetes fotók láttak napvilágot a szép sztárról...A színésznő ugyanis Hawaii-n fürdőzött egy szál bikiniben, amikor lefotózták és bizony a képek önmagukért beszélnek!

Csont és bőr...Lindsay Hawaii szigetén sütette a hasát a napokban! képgaléria

2009.04.29 14:35ma.hu
Soványabb, mint valaha: Lindsay Hawaii-n!

A fürdőzés alkalmával az eddig depressziós Lindsay viszonylag vidámnak látszik, ám a kilók még nem kezdtek el rá visszavándorolni...A hirtelen nagy mértékű fogyás oka állítólag: a szakítása Samanthával, ex-párjával! 

A Hawaii nyaraláson különben nem más volt a partnere, mint testvére: Ali. People Magazinnak egy jóbarát így nyilatkozott:
 
- " Nagyon céltudatos embernek tartom Lindsay-t...most a leghőbb vágya az, hogy visszautazzon Hollywood-ba és lássa szerelmét, Samanthát!" 

Ezek szerint a tenger és a napfény sem feledtette el vele a szakítás fájdalmait...

Sajnos úgy tűnik Lindsay-t tényleg rendkívül megviselte szakítása Samantha Ronsonnal. A lány a búcsú óta minden este vad bulikra jár, alig alszik, rendszertelenül eszik, és teljesen ki van borulva.
 
Az sajnos nem valószínű, hogy újra összejön leszbikus szerelmével. Lindsay és Samantha kapcsolata már együttélésük alatt is viharos volt, azóta pedig nem is beszéltek egymással, mióta a Twitter közösségi oldalon Lindsay bevallotta, hogy szerelme megcsalta őt.
 
Különben amíg Lindsay a hasát süttette a szigeten, Samantha NYC-ben ebédelt...Sam a Da Silvano étterem teraszán ette meg salátát tesójával, Mark Ronsonnal és Q-Tip-el. Ő úgy tűnik remekül megvan LiLo nélkül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.