Lindsay Lohan már lop is?

83 milliót érő ékszerek tűntek el miután Lindsay Lohan viselte őket

Lindsay Lohan amerikai színésznőt ki akarja hallgatni a brit rendőrség 250 ezer fontot (83,5 millió forint) érő ékszerek eltűnése ügyében.

2009.06.17 06:43MTI

Az ékszereket a színésznő egy fotózáson viselte Londonban - áll a The Sun című brit napilapban.

    A szenzációhajhász bulvárlap szerint a 22 éves színésznőn ott csillogott a gyémánt nyaklánc és a fülbevalók az Elle magazin számára az észak-londoni Big Sky Studiókban e hónap elején készített néhány felvételen.  Az Elle két nappal a fotózás után lépett kapcsolatba a Scotland Yarddal, amikor észrevették, hogy az ékszerek eltűntek.

    Mindazokat kihallgatja a rendőrség, akik a fotózáskor ott voltak a stúdiókban - írja a bulvárlap, és hozzáteszi, az ékszereket kölcsönző Dior cég dühös. Lindsay Lohan a fotók felvétele után röviddel visszautazott az Egyesült Államokba.

    "Egyelőre nem tartóztattunk le senkit. Többekkel fogunk beszélni a nyomozás kapcsán" - mondta el egy rendőrségi szóvivő. A bulvárlap emlékeztet rá, hogy a színésznőnek már voltak problémái a rendőrséggel: 2007 májusában letartóztatták, mert autójában kokaint találtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.