A színésznő gúnyolódott az elhunyt popsztáron

Képek- Lindsay Jackót majmolta a szülinapján!

Egyesek szerint így rótta le tiszteletét a tragikus hirtelenséggel elhunyt sztár előtt, mások szerint viszont inkább gúnyolódott. Lindsay Lohan július 2-án tölti be huszonharmadik életévét, és már jó előre elkezdte hangoztatni.

Lohan Jacksont gúnyolta egy szál fürdőruhában! képgaléria

2009.07.02 10:30rtlbulvar.hu
Íme a Jackora emlékeztető póz!

Nem csoda, hiszen az érettségét tekintve még tizenhat éves szinten sem mozog. A sztár a hétvégét egy Las Vegas-i hotelben töltötte barátai társaságában.

Exkedvese, Samantha Ronson nem ment el a buliba, de meglepetésekből így sem volt hiány. Lindsay állítólag ötször öltözött át a nap folyamán.

Egyszer bikiniben feszített, aztán megjelent egy Michael Jacksonra emlékeztető szerelésben, miközben az elhunyt sztár egyik dala szólt.

Le is hajtotta a fejét, ahogy Jacko szokta. Azt csak a megjelentek tudják, hogy a színésznő a tiszteletét akarta-e leróni a sztár előtt, vagy csak bohóckodni akart egy jót.

Mindenesetre reméljük, hogy nem az  utóbbiról van szó…

Le akarták tartóztatni Lindsay-t? Vajon miért?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.