Ledobta melltartóját az énekesnő

Buja képek: Az olajozott Rihanna pucér mellekkel pózolt!

Két évvel ezelőtt megfogadta, hogy egyelőre nem vetkőzik - Mégis mindig kicsit többet mutatott meg magából Rihanna. Most egy igazán vadító fotósorozaton pózolt meztelen mellekkel.

Rihanna pikáns és extrém fotósorozata a Vogue-ban! képgaléria

2009.09.02 09:20ma.hu

Rihanna karrierje kezdetén leszögezte: jó oka van arra, hogy nem dobja le a ruháit. Hiába érkeztek ugyanis hozzá a jobbnál-jobb ajánlatok, a fiatal énekesnő mindenkit elhajtott.

Elmondta, hogy vannak, akiknek a véleménye igenis fontos neki - elsőorban az édesanyjáé -, és már csak emiatt sem vállalna aktfotózást.

Pózolni azonban imád, és azt nem bánja, ha meztelenül, de azért rafináltan takarva mutatkozik az újságokban. Jöhet a testfesték, a gyöngyök...

Rihannáról ezúttal a Vogue olasz számában jelent meg pikáns fotósorozat, melyen a barbadosi énekesnő idomait valóban körbe rakott, apró, csillogó strasszok takarják. A beolajozott test pedig különösen szexissé teszi a látványt.

A sztár egyébként semmi jónak sem elrontója, nagyon szereti a kihívó holmikat, a majdnem mindent megmutató, vagy domina-szerű szerelést.

Nos, ez jól látszik a most készült képeken is. Csak biztatni tudjuk, hogy még sokszor álljon modellt hasonló hangulatú fotókhoz...

Pszichés gondokkal küzd Rihanna?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.