Megint ledobta cicifixét az énekesnő

Vadító képek: Lady Gaga keveset szexel, de többet pucérkodik!

Sosem volt egy visszafogott típus a csinos énekesnő - Lady Gaga extrém stílusával az utcán is komoly meghökkenést okoz, de a kamera előtt még a maradék holmit is ledobja.

Lady Gaga provokatív fotókon dobta ki a mellét! képgaléria

2009.09.11 11:20ma.hu

Nem először születik meglepő fotósorozat a sztárról - Lady Gaga újabb különös hangulatú bondage-képekhez állt modellt, mitagadás, minden szégyenérzet nélkül.

A japán Vogue-nak pózolt, színes kavalkád előtt, méghozzá csupán egy fekete alig-ruhát viselve.

Lady Gaga nem szégyelli a testét

Az extrém énekesnőről nem hiányoztak a kötelek sem...De a férfiak nagy örömére a melltartó egy-két esetben igen!

Lady Gaga korábban is megmutatta már szemrevaló idomait, úgyhogy minden bizonnyal nem ez lesz az utolsó eset.

Nem is csoda, ha a Poker Face énekesnője túlfűtött, a szőkeség ugyanis a hírek szerint nem jut elég szexhez mostanság...

A Stefani Germanotta néven anyakönyvezett sztár nemrég egy lapban elárulta, hogy bizony mióta egyre ismertebb, szexuális élményeinek száma lecsökkent!

Sikere és odamondogatós stílusa ugyanis nem mindenkinek jön be.

Lady Gaga legutóbb a zenész Speedy-vel járt, de egy ismerőse őszinte véleménye szerint a szakítás nemigen törte össze az énekesnőt.

Kit másol Lady Gaga?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.