Újra döbbenetes külsőt öltött a sztár

Meglepő fotók: Lady Gaga bugyi nélkül osztott autogrammot?

Lady Gaga mindig értett a meghökkentéshez - Az énekesnő látványa sokkoló volt: az utcán flangált, látszólag ruha nélkül...

Lady Gaga bugyi nélkül osztott autogrammot? képgaléria

2009.08.04 12:35rtlbulvar.hu

Lady Gaga a meghökkentés nagymestere, mindig kitalál valamit, amivel életben tarthatja a bulvármédia érdeklődését.

A Poker Face énekesnője, akit egyébként Stefani Joanna Germanotta néven anyakönyveztek, Koppenhága utcáit rótta a minap látszólag ruhátlanul.

Ez volt a másik véglet?

Már a szőkeség haja sem volt hétköznapi: hatalmas rózsaszín madérfészekhajjal dobta fel az összehatást.

Lefelé pillantva azonban még sokkolóbb látvány tárult a kíváncsiskodók szeme elé. A fehér zakó alatt a sztár semmit sem viselt, pontosabban mégis: egy testszínű dresszt.

Ennek ellenére pont úgy nézett ki, mint aki zuhany utá gyorsan felkapott egy kabátkát, és észre sem vette, hogy nincs rajta bugyi.

És az a pókerarc, ahogy végigvonult az utcán...erre csak Lady Gaga képes.

Lady Gaga mindenki kedvéért levetkőzik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.