Szűk fellépőruhája megnyílt és feltárult valami...

Képek- Ismét valami pikáns! Lady GaGa villantott!

Lady GaGa extrém, polgárpukkasztó stílusához már hozzászokhattak a rajongók. Így nem volt különösebben meglepő az a fellépőruha sem, amit a Galstonbury Fesztiválon viselt június 26-án. Szűk fellépőruhája egy idő után ott nyílt meg, ahol eredetileg nem kellett volna...

Lady GaGa villantása- az is kilógott, aminek nem kellett volna! képgaléria

2009.06.29 13:20rtlbulvar.hu

A diszkóstílust idéző, szexi, mélyen dekoltált ruha tökéletesen állt az énekesnőn – de csak egy ideig.

A koncert közben ugyanis már nehezen bírta az állandó ugrálást, és egy óvatlan pillanatban belátás nyílt a sztár melleire.

Lady GaGa azonban nem szívbajos: ugyanúgy ugrabugrált tovább, mintha semmi sem történt volna. Persze mi mást is várhattunk volna tőle…

Az énekesnőt amúgy nem kell félteni, ha az extravagáns kosztümökről van szó. A rajongók már megszokhatták, hogy az énekesnő intim testtájait szinte alig takarja anyag.

Ezelőtti villantásakor például mindkét kebléből minitűzijáték tört elő.

Lady Gaga korábban azt is elárulta: az iskolában állandóan cikizték, amit a szokatlan stílusú énekesnő minden úton-módon igyekszik kompenzálni. Egyszerűen azzal teremt divatot, hogy kilóg a sorból.

Lady GaGa számtalanszor megbotránkoztat minket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.