Biszexnek vallotta magát ő is!

Dögös képek - Lady Gaga lánnyal szexelne, ezért szünetelteti kapcsolatát?

A hiperszőke énekesnő, úgy tűnik, nemcsak stílusában extravagáns, hanem a kapcsolatok terén is - Lady Gaga időt kért a pasijától, állítólag karrierjére kell koncentrálnia. Vagy valami másra?

A meghökkentés nagymestere: Lady Gaga bőrbugyiban az utcán képgaléria

2009.06.03 11:50ma.hu

A közös munka hozta össze pár hónapja az üzletember Speedy-t és a csinos énekesnőt - Lady Gaga az ismerősei szerint most is nagyon kedveli a 29 éves fiút, de tartós szerelemben nem gondolkodik...

Állítólag azért, mert még nem akar senki mellett lehorgonyozni, zenei karrierje pedig beindult, s most ezt szeretné egyengetni - írja a News Of The World.

Lady Gaga és a barátja, Speedy

Természetesen a szexet nem szívesen vonná meg magától.

Lady Gaga nemrég azt nyilatkozta, olykor rátör a vágy, hogy ágyba rángasson egy dögös fiúkát, de most a munka az első...

Ugyanakkor a minap kijelentette azt is, hogy nem veti meg a lányokat.

Persze lehet, hogy Pink, Megan Fox és Fergie után talán divatosnak találta, hogy önmagát is biszexnek vallja...

De az sem lehetetlen, hogy a helyes Speedy azért kényszerült egy időre elválni a szőke sztártól, mert Lady Gaga egy hölgyeményt nézett ki magának..?

Olvassa el: felfedte bizarr titkát a Poker Face énekesnője!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.