Lady Gaga csak nadrág nélkül mutatkozik!

Nem semmi fotók! - Bevágó bugyiban hódítja meg a világot az Aguilera-hasonmás?

Nem is olyan rég még Christina Aguilerát gyanúsították meg azzal, hogy egy másik, huszonéves énekesnőt utánoz stílusával - A külsőre valóban X-tinára emlékeztető Lady Gaga azonban szemmel láthatóan nem a hangjával akar hódítani.

Pikáns képek - Lady Gaga bugyiban lesz híres? képgaléria

2009.01.23 10:00ma.hu

Hasonló alak, egyforma frizura és stílus - Lady Gaga valóban feltűnően hasonlít a befutott sztárra, Christina Agulierára, ám még korántsem ért olyan magasságokba, mint a sikeres énekesnő- s kérdédes, hogy ő lesz-e az egyáltalán.

Ilyet? Utcára?

Egyben biztosan nem emlékeztet Christinára: Lady Gaga, úgy tűnik, nem hajlandó nadrágot viselni!

A szőkeség olyan feltűnő és kihívó szerelésben lép színpadra - no és utcára...-, hogy ember legyen a talpán az a férfi, aki nem fordul utána!

Az énekesnő ráadásul a legszűkebb felsőt és a legbevágóbb bugyit is magára erőlteti a tuti siker érdekében. Sajnos, ez már inkább hátrányára, mint előnyére válik...

A fekete lakkszerelésben ugyanis annyira nem szembetűnő, hogy az alsónaci bizony kissé nagyobbacska is lehetett volna. Ellenben a fehérben ez egyáltalán nem kétséges. Főleg alulnézetből!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.