A sztárnak a karrier volt az első!

Christina Aguilera: Brutális apámat hátrahagyva küzdöttem!

Az éeneksnő keményen küzdött, hogy brutális apját hátrahagyva sztár legyen! Christina Aguilera azt állítja magáról, soha nem volt fiúbolond, és mivel fiatalkora óta a karrierje volt a legfontosabb, megúszta a nagy érzelmi kilengéseket.

Christina Aguilera dögös anyuka, és szexis énekesnő! képgaléria

2008.11.26 14:10ma.hu

Soha nem estem át a fiúbolond stáción, mert célirányosan arra koncentráltam, hogy sikeres előadóművész legyek, és ezáltal megőrizzem a függetlenségemet - mesélte az énekesnő. 

A 27 éves sztár azt is elárulta, hogy férje, Jordan Bratman igazi „szikla” az életében, és szerencsére teljes ellentéte édesapjának, aki lelkileg és fizikálisan is gyakran terrorizálta őt gyerekkorában. 

Jordan hihetetlenül jó apa, és tudom, hogy bármi történhet velünk, mindig is Max életének részese lesz. Ugyanezt nem mondhatom el apámról...” - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.