Anyaként is szexi marad az énekesnő!

Képek - Christina Aguilera nem mond le a vörös szájról!

Az énekesnőt az anyaság sem akadályozhatja meg - Christina Aguilera továbbra is vörös ajkaival szeretne tarolni a színpadon.

Tökéletes alak - Christina Aguilera parfümje bemutatóján képgaléria

2008.10.07 12:20rtlbulvar.hu
Christina és férje, Jordan Bratman

Christina Aguilera - aki januárban hozta világra első kisfiát, Maxot - megígérte, attól még, hogy anya lett, az előadásait nem hanyagolja, sőt a híres szexi elemekért is kezeskedik.

A 27 éves énekesnő ragaszkodik a koreográfiákhoz, a tüzes tánchoz, és a csábító mozdulatokhoz.

Elmondása szerint képtelen lenne otthon ülni, és a háziasszonyok szürke hétköznapjait élni, amikor választhatja a csillogást is.

De a gyémánthangú sztárnak ennél sokkal fontosabb, hogy kisfia olyannak ismerje meg, mint amilyen ő valójában.

Arról nem is beszélve, attól még, hogy családanya lett, szeretné azt tenni, amihez kedve van, azaz egyszerűen önmaga maradni.

Szolidabban: Aguilera a kisfiával, Max-szal

Christina szerint dögösnek lenni egyfajta önkifejezés.

- Nem a közönséges magamutogatásra gondolok. Dögösnek lenni egyfajta stílus. Egyszerűen valamit elkezdtem, bejött, és nem is akarok vele felhagyni, hiszen ez vagyok én. Nem a munkámat jelenti, hanem az egész életemet határozza meg - árulta el Xtina.

Jordan Bratman felesége azt is bevallotta, hogy október 14-i koncertje előtt rendesen küzdött, hogy lihegés nélkül végigtáncolja és énekelje a szexi elemekkel telepakolt előadást.

A szőkeség nem igazán rajong a fitnesztermekért és a koplalásért, de állóképességét muszáj volt visszaállítania a kicsi Max születése után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.