Akár terhesen, akár nem: Levetkőztek a sztárok!

Képek! Mi a közös Kate Mossban, Dita von Teese-ben és Christina Aguileraban? Meztelenek!

A sztárok meztelen képei lehetnek provokatívak, kihívóak, de lehetnek ízlésesek és művésziek is! Nézzük mely sztárok dobtak le már magukról mindent!

Sztárok meztelenül! Szépek és szexisek! képgaléria

2008.10.08 18:30ma.hu
Dita von Teese meztelenül!

Marilyn Monroe, a 36 évesen elhunyt színésznő híres vörös posztós sorozatát Tom Kelly készítette a negyvenes évek elején. Ma is páratlan remekmű.
 
Egy másik díva, Madonna az Erotica albumát Sex című könyvével promotálta, melyben többek közt Naomi Campbellel, Udo Kierrel és Vanilla Ice-szal keveredik erotikus kalandokba.

Christina Aguilera terhes aktfotója!

A modell, Kate Moss Albert Watson fotográfus '93-as képével az erotikus képek nagy lexikonjába is bekerült. 

Dita von Teese és a színésznő, Scarlett Johansson közös erotikus fotóján csak az ex sztriptíztáncosnő meztelen. Ugyan semmit nem látni, a kép maga mégis fülledt. 

Carla Bruni sanzonénekesnő és egyben a francia minisztelnök felesége még lánykorában készült aktjaival domborította ki modell karrierjét. 

Demi Moore terhes aktjai nagy vihart kavartak! Demi színésznői tehetségét nem tudta a róla készült aktokkal elismertebbé tenni, ám kevesen tudják, hogy ő volt az első híresség, aki terhesen, meztelenül címlapra került.

Christina Aguilera is bevállalta és engedte magát nagy pocakkal terhesen lefotózni! A felejthetetlen Back to the basic albuma után visszavonult az énekesnő, mert akkor várta babáját. Ma boldog anyukaként folytatni szeretné pályafutását. 

Britney Spears, a botrányhősnő címlapi képével korántsem tűnik botrányosnak, Demi Moore-t követte, amikor babáját várva, kendőzetlenül mutatta meg bájait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.