Erotikus regény csak felnőtteknek!

Tabitha Flyte: Meztelen igazság

A harmincas éveiben járó Sally nyakig ül a pácban. Munkahelyén maradi kollégái nem hagyják érvényesülni, és barátja, Will is lapátra teszi.

2008.09.03 21:30ma.hu

Újdonsült szerelme, Marcus további bonyodalmakat okoz - a jóképű srácról csak számos vad szeretkezés után derül ki, hogy még a tizennyolcat sem töltötte be. Ráadásul Sally élvhajhász főnöke, Mr. Finnegan rájön Sally titkára, és alaposan megkéri a hallgatás árát... S

őt, a furcsa pároshoz hamarosan Ms. Penny Feather, Sally perverz főnökasszonya is csatlakozik, s később a bizarr szerelmi (egészen pontosan szexuális) sokszög további partnerekkel egészül ki. A történet végére Sally végre megismeri saját nőiségét, lelepleződik minden szereplő valódi énje - egyszóval feltárul a meztelen igazság.
 
- 264 oldal 
- 115x175 mm
 - puhatáblás 
- 1999 Ft

Kapható az Alexandra könyvesboltokban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.