Micsoda dögös meglepetés!

Képek: A mindenit! Pamela meztelenül köszöntötte a Playboy atyját!

Nem semmi! - Pamela Anderson sajátos módját választotta annak, hogy méltó módon felköszöntse a Playboy-mogult, Hugh Hefnert. Nem sokat gondolkodott azon, mit vegyen fel.

Pamela meztelenül köszöntötte Hugh Hefner-t! képgaléria

2008.10.07 11:00ma.hu

Pammy ugyanis teljesen meztelenül állt a nyuszis magazin atyja elé!

A szőkeség egyszál semmiben, tortával köszöntötte Hugh Hefnert 82. születésnapján, a jelenlevők legnagyobb meglepetésére...

Az esemény ugyan nem a minap történt, hanem áprilisban, ám a buliról készült titkos felvétel csak most került elő: be is mutatták egy tévéshow-ban az USA-ban...

Pamela, a Playboy egykori népszerű modellje meztelenül, kezében egy tortával sétált Hefner elé, és akkora meglepetést okozott az ünnepeltnek, hogy az alig jutott szóhoz!

De még nem sejtette, hogy egyéb produkció is következik. Anderson ugyanis egy erotikus táncot is előadott a szülinaposnak, majd pedig szájon is csókolta a Playboy-mogult!

A többi szexi lányvendég is vastapssal jutalmazta Pamela akcióját -  nagyon tetszett nekik a mutatvány, még akkor is, ha az ő produkciójuk nem ért fel a "régi motoros" nyuszilányéval...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.