A kebelcsoda nappal és széllel süt tojást

Műmellét is feláldozza Pamela a környezetvédelem oltárán?

A szőke kebelcsoda szállodájában a nap és a szél energiájával fogja sütni a tojást és a szalonnát. Lehet, hogy környezettudatossága implantátumaitól is megfosztja?

Pamela Anderson és népszerű keblei... képgaléria

2008.08.01 16:15rtlbulvar.hu

Pamela Anderson egész egyszerűen beleszeretett az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába legutóbbi látogatásakor, ahová a Make a Wish Alapítvány hívta meg.

Találkozott az olajtermelő ország királyi családjával is, hogy diskuráljanak a kebelcsoda legújabb tervéről.

- Környezetbarát szállodát szeretnék építeni. Az alapítványi utamon találkoztam néhány nagyszerű emberrel és a királyi család is rendkívül barátságosan fogadott - mesélte Pam.

Más pletykák szerint a sztár a Pam: Zabolátlan Lány című új tévés valóságshow-jának reklámozására használta fel közel-keleti útját, mivel az első epizódot most vasárnap láthatják a nézők.

A sorozat nyolc részből áll majd olyan címekkel, mint Egy lakókocsis gettó tramplijának cenzúrázatlan vallomásai, valamint Őrült lány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.