82 éves a Playboy császára!

Fotók a playboy nyuszikról! Pamela meztelenül lepte meg Hefnert!

Pamela Anderson egy hatalmas tortával lepte meg a Playboy szülőatyját Hugh Hefnert. A sütemény csak hab volt a tortán ugyanis a partin csak hemzsegtek a hiányos öltözetű szexbombák.

Képek: három a nyuszi - Holly, Kendra és Bridget képgaléria

2008.06.12 10:40ma.hu

Kendra Wilkinson playmate a US magazinnak kifejtette, hogy tökéletesre sikeredett Pamela meglepetése.
 
- Pamela egyszerűen meztelenül sétálgatott a tortával a kezében, ezt már nem lehetett felülmúlni  - magyarázta Kendra. 

Holly Madison a császár aktuális barátnője hozzáfűzte, hogy nem kellett volna néznie Pam produkcióját, hiszen ismeri, nála nincs jobb. Kendra azt is elárulta, hogy a Hefner rezidencián lakó lányok csokoládé testrészekkel ajándékozták meg, a mintát természetesen saját testük szolgáltatta. 

- Hugh megette mindet. Én a fenekemet készítettem el, csokoládétengeri csillagoknak nevezném ha áruba bocsátanák. Fehér és sötét csokiból készültek - magyarázta Kendra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.