Pamela a szexistennő! Nem tud elszakadni Tommy-tól

Szexis képek! Pamela: vissza az exhez

Pamela Anderson szerelmi életén nem könnyű kiigazodni. Itt egy válás, ott egy kibékülés, sőt, mire megjelnik az újságokban, hogy férjhez ment, addigra rendszerint el is válik a szőke Baywatch cica.

Képek: Pamela szexi előadása Vegasban! képgaléria

2008.06.16 08:25rtlbulvar.hu

Most épp kibékült. Egykori férje, Tommy Lee boldogan újságolta a Rock&Roll Daily magazinnak, hogy a kebelcsodával újra egy part alkotnak. 
– Pamela és a gyerekek visszaköltöztek hozzám. Minden szuper. Aki kételkedik, az nézze meg a srácaink ábrázatát, ha együtt vagyunk – adta hírül a tetovált rosszfiú, aki korábban nem csak a hangját emelte fel, amikor Pam-mel veszekedésre került sor. 

Lee és a szőke ciklon 1995 és 1998 között alkotott egy part. Két fiuk is született, a most 12 éves Brandon Thomas és a 10 éves Dylan Jagger. A házasság akkor a férj alkoholproblémái és egy titokzatos szexvideó miatt ért véget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.