Nem bírja, ha Pam-hez hasonlítják!

Képek: Sofia Vergarának mindene igazi - Íme a latin Pamela Anderson!

Dögös idomaival, kihívó pillantásával felperzseli a férfiszíveket - Sofia Vergara színésznő lehetne a második Pamela Anderson. A vadító latin sztárt szemelte ki ehavi címlaplányául a Maxim magazin.

Tüzes latin bombázó: Sofia Vergara! képgaléria

2008.06.03 12:50ma.hu

A kolumbiai származású, forróvérű barna kebelcsoda már több vígjátékban is megcsillogtatta tehetségét, remélhetőleg ez csak a kezdet, és még sok jelentős produkcióban láthatjuk a filmvásznon Sofia Vergarát.

A méreteivel elégedett lehet - Fotó: egotastic

A latin díva azért még elég óvatos. Sikerét sem szeretné elkiabálni - a Maximban boldogan elvállalta a pózolást, de azért nem mutatott ám meg mindent. Ráér arra még!

A fotók mindenesetre kissé ellentmondásosra sikerültek, hiszen a vadóc színésznőt a fotók alapján inkább visszafogottnak hinnénk. ... Bár bájait szívesen megmutatja, Sofia ki nem állhatja, ha másokhoz hasonlítják.

Sztárberkekben állítólag már most a latin Pamela Anderson-ként emlegetik, ami nem éppen esik jól Vergarának.

A hasonlatossággal nem ért egyet, ráadásul, mint sértődötten kifejtette, Pam-mel ellentétben neki igaziak az idomai...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.