Olajmágnás fia csapja a szelet a sztárnak!

Forró képek - Pamela Arábia szilikonbabája lesz?!

A kebelcsoda új kedvese egy olajmágnás örököse - De mi történt Tommy Lee-vel?

Pamela Anderson aztán nem szégyenlős! képgaléria

2008.08.18 12:00rtlbulvar.hu

Pamela Anderson pár hónapja az Egyesült Arab Emirátusokban járt. Visszetérése után lelkesen mesélt arról, hogy minden vágya egy környezetbarát szálloda felépítése.

Azonban úgy tűnik, hogy nem csupán a környezettudatos életmód varázsolta el a szőkeséget, hanem egy új hódoló is.

Pamela és a titokzatos lovag? - Fotó: thebosh.com

A férfi neve egyelőre nem ismert, bennfentesek azonban tudni vélik, hogy a szépfiú a híres Abu Dhabi família megbecsült tagja, vagyonából pedig Pamela akár több száz szállodát is építhetne.

A család a többi arab sejkhez hasonlóan az olajbizniszben érdekelt, méghozzá elég erőteljesen.

- Nemcsak gazdag, nagyon jóképű is - áradozott a hódolóról a kebelcsoda egyik barátnője.

Pamelát néhány hónapja még egykori kedvesével, Tommy Lee-vel látták, de a hírek szerint a férfi már egy Daisy De La Hoya nevű hölggyel vigasztalódik.

A rocker júniusban még azt nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak, hogy volt neje és két gyermeke visszaköltözött hozzá.

A vér azonban nem válik vízzé - tartja a mondás. Úgy tűnik, egyelőre egyik vadóc sem szelídült meg, pedig már túlvannak a negyvenen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.