Bizarr egy történet...!

Fotók - Hoppá! Jacko Pamela Andersonnal randizik?!

Michael Jackson állítólag Pamela Andersonnal találkozgat! - A bizarr románc tényét több bennfentes is megerősítette az egyik magazinnak.

Jacko orra nem mindennapi látvány... képgaléria

2008.09.03 15:30rtlbulvar.hu

Sok minden történt eddig Michael Jacksonnal és Pamela Andersonnal egyaránt, de azt, hogy kettejüket egyszer szerelmespárként emlegetik majd, azt senki sem sejtette.

Az első hallásra talán sokkoló hírt a brit Daily Mirror kürtölte világgá, állítása mellé pedig bizonyítékokat is sorakoztatott.

Pamela és Jacko - hamarosan egy pár?

- A románc szupertitkos. Michael nem szereti kiteregetni a magánéletét. A gyerekeit sem mutogatja, hát még a szeretőit. Minden alkalommal semleges helyen találkoznak, ahol senki sem találhat rájuk - állítja a titkos informátor.

Az első randira állítólag a malibui Shutters hotelben került sor. A pop 50 éves hercege és a kebelcsoda a szállodától nem messze, a sarkon találkoztak, majd beültek a bárba.

- Közvetlenek voltak, Pamela ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: nyíltan flörtölt Jackóval, akit szintén nem kellett félteni - mesélte a bár tulajdonosa.

Az első találka állítólag olyan jól sikerült, hogy nem sokkal később egy csendes kávézóban is megismételték a randit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.